U bent hier

Over deze site

Over deze site

De Frank Boeijen Discografie werd tussen 2007 en 2014 bijgehouden op dit domein door Freddie Beks op basis van zijn indrukwekkende collectie Frank Boeijen-items. In de zomer van 2014 heeft hij zijn collectie verkocht aan een onbekende koper, en een einde gemaakt aan de hosting van de bijbehorende website op dit domein.

Na het verlopen van zijn rechten op dit domein heeft Marcel Rijs in januari 2015 www.frankboeijendiscografie.nl gekocht. Het is de bedoeling om nagenoeg alle items op de oude website hier te tonen (albums, singles en bootlegs), aangevuld met meer informatie over boeken over en met Frank Boeijen, plus platen en cd's waar exclusieve tracks van Frank Boeijen op te vinden zijn.

Op dit moment is de site nog niet compleet. Er wordt nog hard gewerkt om meer gegevens toe te voegen. Nagenoeg alle afbeeldingen op deze website staan hier op basis van scans uit de collectie van Marcel Rijs. Sommige items zijn daarom nog niet geïllustreerd. Releasedata zijn, voor zover onbekend, ingevuld op basis van hitparadegegevens of jaar van uitgave. Sommige gegevens zijn overgenomen uit de websites Discogs.com, eBay.nl, Marktplaats.nl en frankboeijen.jouwweb.nl.

Bijdragen zijn altijd welkom: mail gegevens en afbeeldingen naar Marcel Rijs.

Alle rechten van de hier afgebeelde platen en cd's berusten bij de oorspronkelijke rechthebbenden. Voor de officiële Frank Boeijen website gaat u naar www.frankboeijen.nl. Deze website is bedoeld als een complete discografie voor de verzamelaars.